Friday, November 29, 2019

Hóa sinh học sữa



















































Tài liệu tham khảo:

[1]  P.F. Fox, et al., Dairy Chemistry and Biochemistry: Springer International Publishing, 2015.

[2]  P. Walstra, Dairy Technology: Principles of Milk Properties and Processes: CRC Press, 1999.

[3]  P. Walstra, et al., Dairy Science and Technology, Second Edition: Taylor & Francis, 2005.

[4]  J.W. Fuquay, et al., Encyclopedia of Dairy Sciences 2nd Edition, Four-Volume set: Elsevier Science, 2011.

[5]  N.A.M. Eskin, Biochemistry of Foods: Elsevier Science, 2012.

[6]  G. Bylund, Dairy processing handbook: Tetra Pak Processing Systems AB, 2003.

[7]  Lê Văn Việt Mẫn, Công nghệ sản xuất các sản phẩm từ sữa và thức uống pha chế. Tập 1 Công nghệ sản xuất các sản phẩm từ sữa: NXB Đại học Quốc gia TP.Hồ Chí Minh, 2011.

[8]  M. Boland, et al., Milk Proteins: From Expression to Food: Elsevier Science, 2014.

[9]  Chanokphat Phadungath, "The mechanism and properties of acid-coagulated milk gels," Songklanakarin J. Sci. Technol., vol. Vol.27, pp. 433-448, 2005

0 comments:

Post a Comment