Tài liệu tham khảo:
[1] P.F.
Fox,
et al., Dairy Chemistry and Biochemistry: Springer International Publishing,
2015.
[2] P.
Walstra, Dairy
Technology: Principles of Milk Properties and Processes: CRC Press, 1999.
[3] P.
Walstra,
et al., Dairy Science and Technology,
Second Edition:
Taylor & Francis, 2005.
[4] J.W.
Fuquay,
et al., Encyclopedia of Dairy Sciences 2nd
Edition, Four-Volume set:
Elsevier Science, 2011.
[5] N.A.M.
Eskin, Biochemistry
of Foods:
Elsevier Science, 2012.
[6] G.
Bylund, Dairy
processing handbook:
Tetra Pak Processing Systems AB, 2003.
[7] Lê
Văn Việt Mẫn, Công
nghệ sản xuất các sản phẩm từ sữa và thức uống pha chế. Tập 1 Công nghệ sản
xuất các sản phẩm từ sữa: NXB
Đại học Quốc gia TP.Hồ Chí Minh, 2011.
[8] M.
Boland,
et al., Milk Proteins: From Expression to
Food:
Elsevier Science, 2014.
[9] Chanokphat
Phadungath, "The mechanism and properties of acid-coagulated milk
gels," Songklanakarin
J. Sci. Technol., vol.
Vol.27, pp. 433-448, 2005
0 comments:
Post a Comment